Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

The best is yet to come

Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Transmisie Neuson 28 Z

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1178 €
Out Of stock
Descriere
Cauti o transmisie finala sau un hidromotor de mars pentru utilajul tau Neuson 28 Z?

Reductia finala  CTH950162-1 oferita de noi se monteaza pe mini excavatoarele Neuson 28 Z

CTH Drive Solutions va ofera transmisie finala si hidromotorul de mars intr-un ansamblu complet, 100% compatibil cu mini excavatorul tau Neuson 28 Z.   AVANTAJELE REDUCTIEI CTH Drive:

- economisesti bani - costul transmisiei finale complete este mai mic decat al transmisiei finale si a hidromotorului de mars achizitionate separat pentru mini excavatorul tau Neuson 28 Z.

- economisesti timp - excavatorul tau va intra imediat la lucru, nu va sta in service la reparatii fara sfarsit

- 2 ani garantie, fara limita de ore de lucru  - este o piesa de cea mai buna calitate pe care o cumperi la cel mai mic pret

- 100% compatibila cu mini excavatorul tau Neuson 28 Z.  nu trebuie sa faci modificari la utilaj - doar o scoti din cutie si o montezi pe excavatorul tau.

Reductia finala  CTH950162-1 oferita de noi se monteaza pe mini excavatoarele Neuson 28 Z

CTH Drive Solutions va ofera doar transmisii finale noi si de cea mai buna calitate! Marcile comercializate de noi sunt Bonfiglioli, Brevini, Daikin, Eaton, Hy-Track, Kayaba, Kawasaki. Dar si Nabtesco, Nachi, Rexroth, Sumitomo, Teijin Seiki, Tong Myung, Trasmital sau alte marci de prestigiu. ATENTIE!
Exista excavatoare la care s-au adoptat solutii tehnice diferite sau personalizate. Echipa CTH Drive Solutions va recomanda ca inainte de a achizitiona o reductie finala sa ne transmiteti urmatoarele informatii pentru a evita orice neconcordanta sau neplacere ulterioara:

- foto sau informatii de pe placuta de identificare a hidromotorului vechi

- foto sau informatii de pe placuta de identificare a transmisiei finale vechi

- numarul si tipul suruburilor de prindere a rotii motrice

- numarul si tipul suruburilor de prindere pe sasiu

- diametrul gaurii la prinderea pe sasiu

- diametrul interior al rotii motrice

- numarul furtunelor hidraulice conectate la hidromotor.
Dupa ce ai masurat transmisia ta defecta Neuson 28 Z introdu datele in formularul de CERE OFERTA! Echipa CTH Drive Solutions se va ocupa de identificarea riguroasa a transmisiei de care ai nevoie.
NOTA
Utilizarea senilelor de cauciuc uzate duce la uzura anticipata a transmisiei finale. Puteti achizitiona oricand senile noi pentru Neuson 28 Z de la: www.seniledecauciuc.com
Utilizarea rotilor motrice sau a rolelor uzate duce la uzura anticipata a transmisiei finale. Puteti achizitiona oricand aceste piese  noi pentru Neuson 28 Z de la:  www.CommaTECH.ro

ECHIPA CTH Drive Solutions este in serviciul tau!

Suna la 0737 242 777 sau scrie pe email info@cthparts.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura